Façana Can Pistola

Can Pistola és una típica casa de poble, situada al bell mig de Borredà, a la vessant sud de la serra del Catllaràs. La casa és un edifici de l’any 1701, al centre del poble, construida amb pedra. Reconstruida a l’any 2002, les parets exteriors i interiors són amb pedra vista, característica principal de la seva construcció que fa que els apartaments siguin més acollidors.

Aquesta casa es va reformar, no només utilitzant mètodes tradicionals, sinó que a més s’hi van afegir elements que la fan molt interessant. La calefacció es amb geotèrmia, sistema molt innovador, que funciona amb intercanvi de calor a una profunditat de uns 100 metres, aquest sistema no només es innovador, sinó que a més es altament eficient energèticament.

Aquests apartaments que vostè visitarà, no només son acollidors, sinó que també son respectuosos amb l’entorn, tant pels seus sistemes constructius com per l’estalvi d’energia, qüestions que de ben segur vostè sabrà apreciar.

La casa consta de tres plantes, cadascuna d'elles és un apartament. Cada apartament té capacitat per a quatre-cinc persones (segons l'apartament), cuina/menjador/sala d'estar, amb la possibilitat de poder usar el sofà llit. Els apartaments estan totalment equipats. No està permès fumar dins els apartaments.

La casa funciona tot l'any.